Кошик
381 відгук
+380689190521
+380
68
919-05-21
+380
50
910-36-37
Интернет-магазин товаров для грибоводства "ЧП Михайловский"

Грибний блок королівської гливи (еринги)

В наявності

120 грн.

Грибний блок королівської гливи (еринги)
Грибний блок королівської гливи (еринги)
120 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380 (68) 919-05-21 Киевстар
  • +380 (50) 910-36-37 МТС
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380 (68) 919-05-21 Киевстар
  • +380 (50) 910-36-37 МТС
  • Контакти
    • Телефон:
      +380 (68) 919-05-21, Киевстар
      +380 (50) 910-36-37, МТС
    • Контактна особа:
      Алексей Михайловский
    • Адреса:
      пл. Свободы 4, Харків, Харківська область, 61000, Україна
    • Email:
      grubu0405@gmail.com
  • Умови повернення та обміну
Замов та отримай подарунок
Ви заощаджуєте 1 грн.

Отримайте ці позиції безкоштовно при покупці Грибний блок королівської гливи (еринги)

Привіт,

Ми пропонуємо Вам готові для вирощування і плодоношення грибні блоки королівської гливи (еринги, білий степової гриб).

Корисні властивості

Еринги – це один з найкращих грибів, який виростає в домашніх умовах. За своїми смаковими якостями прирівнюється до білому грибу. Крім того, вони не дуже вимогливі до оточення, а тому більш доступні в будь-який час року.

Еринги багаті на вітаміни D2 і комплексом вітамінів В, вони підтримують імунну систему і позитивно.

Глива королевська близька до білого гриба і не поступається цьому лідеру в корисних властивостях. У плодових тілах міститься до 35% білка, повний набір незамінних амінокислот, вітамінів і ферментів, які сприяють кращій засвоюваності їжі. Крім того, цей гриб самою своєю природою захищений від накопичення шкідливих речовин, не містить солей важких металів, але і здатний їх виводити з організму людини, а високий вміст протеїну (до 47,7%) сприяє попередженню багатьох захворювань і підвищення імунітету.

Вага готового блоку - 3 кг.

Розмір блоку: довжина - 31см, висота - 37см, ширина - 14 див.

Інструкція:

1. М'якими рухами через плівку потерти поверхню блоку, не пошкоджуючи сам субстрат. Внаслідок чого як би розтирається верхній пухкий шар блоку.

2. Розмістити блок у темному приміщенні або з розсіяним світлом при t +13-+16 З 14 днів до появи зачатків грибів розміром 1-2 див.

3. Зняти пакет з блоку/зняти верхню частину пакету з блоку, не пошкоджуючи зачатків.

4. Помістити блок з зачатками грибів в ємності з водою, так щоб блок не торкався води (на сітку, камінь всередині ємності з водою).

5. Накрити ємність з блоком поліетиленовим пакетом з 3-5 отворами діаметром 1-1,5 см.

Температура всередині пакету повинна бути в межах +14-+16 Градусів. Основне завдання забезпечити необхідну температуру і вологість всередині пакету. Зростання грибів може тривати протягом 10-16 днів. Гриби треба збирати, коли капелюшок почне вивертатися вгору і будуть видні пластинки.

Після врожаю видаліть залишки грибів з блоку, дайте йому відновитися в темному, вологому місці при температурі +15-+16 градусів на протязі 3-5 днів. Для продовження плодоношення повторіть пункти з 1 по 5.

Опис готового гриба

Капелюшок. Діаметром 3-12 см, у молодих грибів вона кругла, опукла, з віком розширюється, стає схожою на лійку, краю у молодих грибів завернуті всередину, з віком краю розгортаються.

Ніжка. 3-7 см завдовжки, товста, розташована по центру, звужується донизу.

Смакові якості готового гриба

За відгуками кулінарів з країн, де вже розсмакували цей гриб, еринги - найсмачніший з культивованих грибів. Капелюшки і ніжки використовуються повністю і при тривалому готуванні не втрачають своїх смакових якостей. Їдять їх і свіжими (в салатах, поєднуючи з помідорами, яблуками, зеленим салатом, цибулею пореєм), гасять, готують супи, жульєни, використовують для гриля. На смак Еринги дуже ніжний, трохи солодкий, з присмаком горіхів кешью, приємною консистенції. Еринги можуть легко і без втрати смакових якостей замінити в рецептурі білий гриб, не кажучи вже про печерицях і гливі. Так как грибы Еринги при обработке не темнеют, их часто используют в супах, где они дают прозрачный, чистый бульон.  Потери при термообработке составляют не
более 5% , в то время как у других грибов эта цифра может составить до 50%.

Доставка

Доставка блоков (при небольшом заказе) производится через Новую почту. При промышленном производстве экзотических грибов и большом заказе блоков мы предостовляем возможность доставки на место.

Заказ блоков

Заказать блоки Вы можете или по телефонам, указанным на нашем сайте или по электронной почте.

Оплата

Оплатити замовлення Ви можете банківським переказом на картку або наложеним платежем при отриманні товару на Новій пошті.

Ми сподіваємося, що наші партнерські стосунки будуть розвиватися, будучи запорукою успішної роботи.

З повагою,

Олексій

Характеристики
Основні
Вид грибів Вешенки
Тип продукції Грибные блоки
Країна виробник   Украина
Користувацькі характеристики
Вес блока 3 кг.
  • Ціна: 120 грн.